Presentació dels projectes eCommerce i eBusiness a la UAB

Esdeveniments
12/5/14
3.250
0

Finalitzada la presentació dels projectes eCommerce i eBusiness a la UAB amb èxit.

Els projectes presentats sobre programari obert català, el de la Fundació, assoleixen els objectius previstos. Fent ús extensiu de llenguatge de macros i templates propis de les llibreries Elephant és dóna format als projectes, a l'hora que són ja operatius usant productes BrightSide Financials.

L'experiència ha estat positiva i tindrà continuïtat.

Inici dels projectes eCommerce i eBusiness amb estudiants de la UAB

Esdeveniments
31/3/14
3.529
0

Es comencen els treballs dels nous projectes basats en el software de la fundació. Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona seguiran el full de ruta, encara sense dates fixades, d'una durada de dos mesos, que inclou:

Presentació del software de la Fundació per a projectes eCommerce i eBusiness a la UAB

Esdeveniments
24/3/14
3.916
0

Conjuntament amb l'empresa Main Memory, la Fundació TiC presenta BrightSide com a plataforma per a projectes eCommerce i eBusiness a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La plataforma, patrocinada per Main Memory, funciona sobre un Cloud BAAS amb les darreres versions de Java Enterprise Edition i BrightSide Workbench. Cadascun dels slots posats a disposició dels estudiants compte també amb llicències ZOL del marc de treball ZK.

Amb aquesta iniciativa, Main Memory acosta el programari obert català, ja en marxa en el món empresarial, al entorn universitari.

Primera trobada per confeccionar la Comunitat TiC

Esdeveniments
22/11/13
3.375
0

El passat 22 d'Octubre es va celebrar la primera trobada per confeccionar la forma i funcionament de la Comunitat TiC. La trobada es va fer amb membres del patronat i joves de diferents disciplines amb capacitat i ganes de crear un entorn amigable, transparent, on col·laborar.

En la trobada es va decidir anar creant la informació necessària per captar l'interés de nous participants, a l'hora que es documenta també com fer noves contribucions als projectes ja oberts.